Original title: Vliv vybraných demografických faktorů na senzorické hodnocení a přijatelnost konzumních druhů mlék
Translated title: The effect of selected demographic factors on sensory evaluation and acceptability of commercial milks
Authors: TOMÁŠKOVÁ, Denisa
Document type: Master’s theses
Year: 2021
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: demographic factors; milk fat; pasteurized milk; questionnaire survey; sensory evaluation; UHT milk; demografické faktory; dotazníkové šetření; senzorické hodnocení; trvanlivé mléko; tučnost mléka; čerstvé mléko
Citation: TOMÁŠKOVÁ, Denisa. Vliv vybraných demografických faktorů na senzorické hodnocení a přijatelnost konzumních druhů mlék. České Budějovice, 2021. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/61026

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-516379


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2023-01-15, last modified 2024-03-17


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share