Original title: Vyhodnocení kvality mléka ve vybraných zemích Evropské unie
Translated title: The evaluation of milk quality in selected countries of European Union
Authors: POKORNÝ, Martin
Document type: Master’s theses
Year: 2021
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: Czech Republic; European Union; fat and protein content; freezing point; raw milk; residues of inhibitors; somatic cell count; total bacteria count; bod mrznutí; celko-vý počet mikroorganismů; Evropská unie; obsah tuku a bílkovin; počet somatických buněk; rezidua inhibičních látek; syrové kravské mléko; Česká republika
Citation: POKORNÝ, Martin. Vyhodnocení kvality mléka ve vybraných zemích Evropské unie. České Budějovice, 2021. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/61021

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-516376


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2023-01-15, last modified 2024-03-17


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share