Název: Vyhodnocení kvality mléka ve vybraných zemích Evropské unie
Překlad názvu: The evaluation of milk quality in selected countries of European Union
Autoři: POKORNÝ, Martin
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bod mrznutí; celko-vý počet mikroorganismů; Evropská unie; obsah tuku a bílkovin; počet somatických buněk; rezidua inhibičních látek; syrové kravské mléko; Česká republika; Czech Republic; European Union; fat and protein content; freezing point; raw milk; residues of inhibitors; somatic cell count; total bacteria count
Citace: POKORNÝ, Martin. Vyhodnocení kvality mléka ve vybraných zemích Evropské unie. České Budějovice, 2021. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/61021

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-516376


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2024-03-17.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet