Název: Porovnání nutriční a užitné hodnoty hlíz vybraných odrůd konzumních brambor
Překlad názvu: Comparison of nutritional and utility value of tubers in selected cultivars of table potatoes
Autoři: BOUŠKOVÁ, Jana
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: brambory; chemické analýzy; hlíza; odrůda; stolní hodnota hlíz; chemical analysis; cooking quality of tubers; potato; tuber; variety
Citace: BOUŠKOVÁ, Jana. Porovnání nutriční a užitné hodnoty hlíz vybraných odrůd konzumních brambor. České Budějovice, 2020. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/57698

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-514838


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2024-03-17.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet