Original title: Porovnání nutriční a užitné hodnoty hlíz vybraných odrůd konzumních brambor
Translated title: Comparison of nutritional and utility value of tubers in selected cultivars of table potatoes
Authors: BOUŠKOVÁ, Jana
Document type: Bachelor's theses
Year: 2020
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: chemical analysis; cooking quality of tubers; potato; tuber; variety; brambory; chemické analýzy; hlíza; odrůda; stolní hodnota hlíz
Citation: BOUŠKOVÁ, Jana. Porovnání nutriční a užitné hodnoty hlíz vybraných odrůd konzumních brambor. České Budějovice, 2020. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/57698

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-514838


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2023-01-15, last modified 2024-03-17


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share