Název: Porovnání vybraných parametrů výčepních piv a ležáků z komerčních pivovarů a z minipivovaru
Překlad názvu: Comparison of selected parameters of draft beers and lagers from breweries and microbrewery
Autoři: HEJTMÁNKOVÁ, Zdeňka
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Chmel; pivovarské kvasinky; senzorické hodnocení.; slad; brewer's yeast; Hops; malt; sensory evaluation.
Citace: HEJTMÁNKOVÁ, Zdeňka. Porovnání vybraných parametrů výčepních piv a ležáků z komerčních pivovarů a z minipivovaru. České Budějovice, 2020. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/57509

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-514746


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2024-03-17.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet