Original title: Porovnání vybraných parametrů výčepních piv a ležáků z komerčních pivovarů a z minipivovaru
Translated title: Comparison of selected parameters of draft beers and lagers from breweries and microbrewery
Authors: HEJTMÁNKOVÁ, Zdeňka
Document type: Master’s theses
Year: 2020
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: brewer's yeast; Hops; malt; sensory evaluation.; Chmel; pivovarské kvasinky; senzorické hodnocení.; slad
Citation: HEJTMÁNKOVÁ, Zdeňka. Porovnání vybraných parametrů výčepních piv a ležáků z komerčních pivovarů a z minipivovaru. České Budějovice, 2020. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/57509

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-514746


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2023-01-15, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share