Název: Čerstvé a měkké sýry jako potenciální zdroj \kur{Encephalitozoon cuniculi}
Autoři: VECKOVÁ, Tereza
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Encephalitozoon cuniculi; infekce; kozí sýr; Mikrosporidie; prevalence; sýření; tepelné ošetření mléka; coagulation; Encephalitozoon cuniculi; goat cheese; heat treatment of milk; infection; Microsporidia; prevalence
Citace: VECKOVÁ, Tereza. Čerstvé a měkké sýry jako potenciální zdroj \kur{Encephalitozoon cuniculi}. České Budějovice, 2020. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/57332

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-514634


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2024-03-17.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet