Original title: Čerstvé a měkké sýry jako potenciální zdroj \kur{Encephalitozoon cuniculi}
Authors: VECKOVÁ, Tereza
Document type: Master’s theses
Year: 2020
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: coagulation; Encephalitozoon cuniculi; goat cheese; heat treatment of milk; infection; Microsporidia; prevalence; Encephalitozoon cuniculi; infekce; kozí sýr; Mikrosporidie; prevalence; sýření; tepelné ošetření mléka
Citation: VECKOVÁ, Tereza. Čerstvé a měkké sýry jako potenciální zdroj \kur{Encephalitozoon cuniculi}. České Budějovice, 2020. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/57332

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-514634


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2023-01-15, last modified 2024-03-17


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share