Název: Obsah antioxidantů v surovinách a jejich stabilita v obohacených potravinách v závislosti na technologii výroby
Překlad názvu: The content of antioxidants in raw materials and their stability in enriched foods depending on the processing technology
Autoři: BEDRNÍČEK, Jan
Typ dokumentu: Disertační práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: antioxidační aktivita; oxidace lipidů; polyfenoly; senzorická analýza; údržnost potravin; antioxidant activity; lipid oxidation; polyphenols; sensory analysis; shelf life
Citace: BEDRNÍČEK, Jan. Obsah antioxidantů v surovinách a jejich stabilita v obohacených potravinách v závislosti na technologii výroby. České Budějovice, 2020. disertační práce (Ph.D.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/57230

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-514592


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Disertační práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2024-03-17.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet