Original title: Obsah antioxidantů v surovinách a jejich stabilita v obohacených potravinách v závislosti na technologii výroby
Translated title: The content of antioxidants in raw materials and their stability in enriched foods depending on the processing technology
Authors: BEDRNÍČEK, Jan
Document type: Doctoral theses
Year: 2020
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: antioxidant activity; lipid oxidation; polyphenols; sensory analysis; shelf life; antioxidační aktivita; oxidace lipidů; polyfenoly; senzorická analýza; údržnost potravin
Citation: BEDRNÍČEK, Jan. Obsah antioxidantů v surovinách a jejich stabilita v obohacených potravinách v závislosti na technologii výroby. České Budějovice, 2020. disertační práce (Ph.D.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/57230

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-514592


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Doctoral theses
 Record created 2023-01-15, last modified 2024-03-17


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share