Název: Porovnání metod pro stanovení obsahu anthokyanů v plodech bezu černého.
Překlad názvu: Comparison of methods for determination the anthocyanins content in elderberries.
Autoři: KRATOCHVÍLOVÁ, Lenka
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: anthokyany; bez černý (Sambucus nigra L.); kyanidin-3-glukosid; anthocyanins; cyanidine-3-glucoside; elderberry (Sambucus nigra L.)
Citace: KRATOCHVÍLOVÁ, Lenka. Porovnání metod pro stanovení obsahu anthokyanů v plodech bezu černého. . České Budějovice, 2020. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/56371

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-514223


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet