Název: Možnosti ovlivnění senzorických vlastností kapřího masa
Překlad názvu: The possibilities of influence sensoric characteristics of common carp flesh
Autoři: MAŠÍN, Milan
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2006
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: kapr obecný; organoleptické vlastnosti; senzoricky analyzovány; skladovací teplota; Carp; organoleptic characteristics; sensoric analyzed; storage temperature
Citace: MAŠÍN, Milan. Možnosti ovlivnění senzorických vlastností kapřího masa. České Budějovice, 2006. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/2823

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-512646


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet