Original title: Možnosti ovlivnění senzorických vlastností kapřího masa
Translated title: The possibilities of influence sensoric characteristics of common carp flesh
Authors: MAŠÍN, Milan
Document type: Master’s theses
Year: 2006
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: Carp; organoleptic characteristics; sensoric analyzed; storage temperature; kapr obecný; organoleptické vlastnosti; senzoricky analyzovány; skladovací teplota
Citation: MAŠÍN, Milan. Možnosti ovlivnění senzorických vlastností kapřího masa. České Budějovice, 2006. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/2823

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-512646


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2023-01-15, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share