Název: Stanovení L-tryptofanu v potravinových doplňcích metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Překlad názvu: Determination of L-tryptophan in food supplements in high performace liquid chromatography
Autoři: Pešková, Pavlína ; Kalíková, Květa (vedoucí práce) ; Kubíčková, Anna (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: HPLC; L-tryptofan; mix-mód chromatografie; potravinový doplněk; validační parametry; food supplement; HPLC; L-tryptophan; mixed-mode chromatography; validation parameters

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/176585

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-509930


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2022-10-09, naposledy upraven 2023-12-24.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet