Název: Application of hydrodynamic cavitation in brewing
Autoři: Štěrba, Jiří
Typ dokumentu: Příspěvky z konference
Konference/Akce: Bažant Postgraduate Conference 2022, Prague (CZ), 20220613
Rok: 2022
Jazyk: eng
Abstrakt: The aim of this work is to apply these advantages in the brewery industry. In the field of beer brewing, we would like to investigate several phenomena, such as the isomerization of bitter hop acids, the reduction of gluten concentration or the cell-walls breakdown.\n
Klíčová slova: brewery industry; hydrodynamic cavitation; Venturi jet system
Zdrojový dokument: Proceedings of Abstracts, ISBN 978-80-86186-24-5
Práva: Dílo je chráněno podle autorského zákona č. 121/2000 Sb.

Instituce: Ústav chemických procesů AV ČR (web)
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0332164

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-508641


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Věda a výzkum > AV ČR > Ústav chemických procesů
Konferenční materiály > Příspěvky z konference
 Záznam vytvořen dne 2022-09-28, naposledy upraven 2023-12-11.


Plný tet:
Pokud se vám dokument nezobrazí v prohlížeči, uložte jej na svůj PC a otevřete jej v příslušném programu.
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet