Název:
Podnikatelský záměr pro založení zdravého kavárenského podniku
Překlad názvu:
Business Plan for Establishing a Healthy Café
Autoři:
Fojtíková, Aneta ; Luňáček, Jiří (oponent) ; Žižlavský, Ondřej (vedoucí práce) Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2022
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze][eng]
Bakalářská práce se věnuje tématu podnikatelského plánu pro založení zdravého kavárenského podniku v obci Čejč. Tento plán je zpracován na teoretickém podkladu pomocí zvolených metod průzkumu trhu, finančního plánu či vyhodnocení investice, tedy celého projektu. Podnikatelský plán praktické části zahrnuje úvod do projektu, následuje marketingový průzkum včetně analýzy trhu, propracovaný finanční plán a jeho následné vyhodnocení finanční analýzou. Závěrem práce je shrnutí vyhodnocení celého projektu, zda bude vhodné projekt realizovat a jak bude úspěšný.
The bachelor thesis deals with the topic of a business plan for establishing a healthy café in the village Čejč. This plan is developed on a theoretical basis using selected methods of market research, financial plan or investment evaluation, consequently the whole project. The business plan of the practical part includes an introduction to the project, marketing research, including market analysis, a sophisticated financial plan and its subsequent evaluation by financial analysis. The conclusion is the evaluation of the whole project, whether it will be appropriate to implement the project and how successful it will be.
Klíčová slova:
finanční plán; kavárna.; Podnikatelský plán; podnikání; průzkum trhu; SWOT analýza; business; Business plan; Café.; financial plan; market research; SWOT analysis
Instituce: Vysoké učení technické v Brně
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/207965