Název: Metody řízení jakosti při příjmu syrového masa
Překlad názvu: The Methods of Quality Management at receiving raw meat
Autoři: SYROVÁTKOVÁ, Monika
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2011
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: certifikace; kvalita; maso; standardy ISO; systém HACCP; systémy řízení kvality; trh s masem; certification; HACCP system; ISO standards; market of meat; meat; quality; systém of quality management
Citace: SYROVÁTKOVÁ, Monika. Metody řízení jakosti při příjmu syrového masa. České Budějovice, 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/14699

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-50534


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2011-08-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet