Original title: Metody řízení jakosti při příjmu syrového masa
Translated title: The Methods of Quality Management at receiving raw meat
Authors: SYROVÁTKOVÁ, Monika
Document type: Master’s theses
Year: 2011
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: certification; HACCP system; ISO standards; market of meat; meat; quality; systém of quality management; certifikace; kvalita; maso; standardy ISO; systém HACCP; systémy řízení kvality; trh s masem
Citation: SYROVÁTKOVÁ, Monika. Metody řízení jakosti při příjmu syrového masa. České Budějovice, 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/14699

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-50534


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2011-08-22, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share