Název:
Jakost a kvalita masných výrobků a jejich vliv na pozici výrobků na trhu
Překlad názvu:
Quality of meat products and their influence on position on the market
Autoři:
NAVRÁTILOVÁ, Tereza Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2011
Jazyk:
cze
Abstrakt: [cze][eng] Cílem mé diplomové práce je sledovat vliv kvality masných výrobků a jejich složení z pohledu použitých surovin na výši produkce. U vybraného sortimentu masných výrobků jsem se zaměřila na jejich kvalitu a sledování změny objemu suorvin podle zastoupení v masné výrobě.Objective of my graduate work is tracing of influence quality meat products and their constitution according of used raw materials on highness of production. By the chosen assortment of meat products was i fixated on their quality and monitoring of change dimension raw materials according substitution in meat production.
Klíčová slova:
bílkoviny; Chlorid sodný; tuky; lipid; proteins; Sodium chloride Citace: NAVRÁTILOVÁ, Tereza. Jakost a kvalita masných výrobků a jejich vliv na pozici výrobků na trhu. České Budějovice, 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU. Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/14690