Original title:
Jakost a kvalita masných výrobků a jejich vliv na pozici výrobků na trhu
Translated title:
Quality of meat products and their influence on position on the market
Authors:
NAVRÁTILOVÁ, Tereza Document type: Master’s theses
Year:
2011
Language:
cze Abstract:
[cze][eng] Cílem mé diplomové práce je sledovat vliv kvality masných výrobků a jejich složení z pohledu použitých surovin na výši produkce. U vybraného sortimentu masných výrobků jsem se zaměřila na jejich kvalitu a sledování změny objemu suorvin podle zastoupení v masné výrobě.Objective of my graduate work is tracing of influence quality meat products and their constitution according of used raw materials on highness of production. By the chosen assortment of meat products was i fixated on their quality and monitoring of change dimension raw materials according substitution in meat production.
Keywords:
lipid; proteins; Sodium chloride; bílkoviny; Chlorid sodný; tuky Citation: NAVRÁTILOVÁ, Tereza. Jakost a kvalita masných výrobků a jejich vliv na pozici výrobků na trhu. České Budějovice, 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Institution: University of South Bohemia in České Budějovice
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia. Original record: http://www.jcu.cz/vskp/14690