Original title: Jakost a kvalita masných výrobků a jejich vliv na pozici výrobků na trhu
Translated title: Quality of meat products and their influence on position on the market
Authors: NAVRÁTILOVÁ, Tereza
Document type: Master’s theses
Year: 2011
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: lipid; proteins; Sodium chloride; bílkoviny; Chlorid sodný; tuky
Citation: NAVRÁTILOVÁ, Tereza. Jakost a kvalita masných výrobků a jejich vliv na pozici výrobků na trhu. České Budějovice, 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/14690

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-50532


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2011-08-22, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share