Original title: Senzorické hodnocení vybraného druhu masného výrobku v závislosti na výrobci.
Translated title: Sensory evaluation of a selected type of a meat product produced by various producers.
Authors: VLČEK, Jiří
Document type: Master’s theses
Year: 2011
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: rank test; Sensory evaluation; sum of ranks.; pořadová zkouška; Senzorické hodnocení; součet pořadí.
Citation: VLČEK, Jiří. Senzorické hodnocení vybraného druhu masného výrobku v závislosti na výrobci.. České Budějovice, 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/14397

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-50460


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2011-08-22, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share