Název: Senzorické hodnocení vybraného druhu masného výrobku v závislosti na výrobci.
Překlad názvu: Sensory evaluation of a selected type of a meat product produced by various producers.
Autoři: VLČEK, Jiří
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2011
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: pořadová zkouška; Senzorické hodnocení; součet pořadí.; rank test; Sensory evaluation; sum of ranks.
Citace: VLČEK, Jiří. Senzorické hodnocení vybraného druhu masného výrobku v závislosti na výrobci.. České Budějovice, 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/14397

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-50460


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2011-08-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet