Název: Možnosti zvýraznění chuti čerstvých sýrů přídavkem koření
Překlad názvu: Possibilities of enhancing the flavour of fresh cheeses by the addition of spices
Autoři: Bandarenka, Andrei ; Vítová, Eva (oponent) ; Mikulíková, Renata (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: antimikrobiální účinek.; koření; senzorická analýza; Čerstvé sýry; antimicrobial effects.; Fresh cheeses; sensory analysis; spices

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/205321

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-502899


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2022-06-26, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet