Název: Sledování nutričního profilu jedlých tuků a olejů po kulinářských úpravách
Překlad názvu: Monitoring the nutritional profile of edible fats and oils after culinary treatments
Autoři: Chadimová, Markéta ; Vítová, Eva (oponent) ; Němcová, Andrea (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: kapalinová chromatografie; mastné kyseliny; oleje; plynová chromatografie; tuková čísla; Tuky; vitamín E; fatty acids; gas chromatography; lipid values; Lipids; liquid chromatography; oils; tocopherol

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/204569

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-501889


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2022-05-29, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet