Original title: Sledování nutričního profilu jedlých tuků a olejů po kulinářských úpravách
Translated title: Monitoring the nutritional profile of edible fats and oils after culinary treatments
Authors: Chadimová, Markéta ; Vítová, Eva (referee) ; Němcová, Andrea (advisor)
Document type: Master’s theses
Year: 2022
Language: cze
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: fatty acids; gas chromatography; lipid values; Lipids; liquid chromatography; oils; tocopherol; kapalinová chromatografie; mastné kyseliny; oleje; plynová chromatografie; tuková čísla; Tuky; vitamín E

Institution: Brno University of Technology (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library.
Original record: http://hdl.handle.net/11012/204569

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-501889


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Brno University of Technology
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2022-05-29, last modified 2022-09-04


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share