Název: Znalosti pacientů o vědecké a alternativní dietologii, funkčních potravinách v ČR
Překlad názvu: Patients' knowledge of scientific and alternative diet, functional foods in the Czech Republic
Autoři: Weidenthalerová, Edita ; Svačina, Štěpán (vedoucí práce) ; Vysoká, Lenka (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]


Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/66354

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-493064


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2022-05-08, naposledy upraven 2022-05-08.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet