Název: Sledování dynamiky prokysávání mléka vybranými mlékařskými kulturami
Překlad názvu: Evaluation of fermentation activity of chosen pure dairy cultures in milk and cultured milk products
Autoři: KRAMPL, Pavel
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2008
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: dynamika prokysávání mléka; mléko; čisté mlékařské kultury; clear dairy cultures; dynamic of souring; milk
Citace: KRAMPL, Pavel. Sledování dynamiky prokysávání mléka vybranými mlékařskými kulturami. České Budějovice, 2008. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/5748

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-49170


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2011-08-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet