Original title: Sledování dynamiky prokysávání mléka vybranými mlékařskými kulturami
Translated title: Evaluation of fermentation activity of chosen pure dairy cultures in milk and cultured milk products
Authors: KRAMPL, Pavel
Document type: Master’s theses
Year: 2008
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: clear dairy cultures; dynamic of souring; milk; dynamika prokysávání mléka; mléko; čisté mlékařské kultury
Citation: KRAMPL, Pavel. Sledování dynamiky prokysávání mléka vybranými mlékařskými kulturami. České Budějovice, 2008. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/5748

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-49170


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2011-08-22, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share