Název: Informovanost a zkušenosti laické veřejnosti s potravinovou alergií
Překlad názvu: Information Awarness and Experience of Common People with Food Allergy
Autoři: Stropková, Romana ; Hošťálková, Monika (vedoucí práce) ; Strnadová, Alice (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: alergie; dieta; imunita; intolerance; potravinové alergeny; trávicí trakt; Allergy; Diet; digestive Tract; Food Allergens; Imunity; Intolerance

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/54560

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-490849


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2022-05-08, naposledy upraven 2022-05-08.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet