host ::
přihlásit
Digitální repozitář
Hledej
Nový záznam
Nápověda
O repozitáři
Hlavní stránka
>
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Bakalářské práce
> Kritické soudy a standard vkusu podle Davida Humea
Informace
Soubory
Název:
Kritické soudy a standard vkusu podle Davida Humea
Překlad názvu:
Critical Judgments and the Standard of Taste according to David Hume
Autoři:
Hanzal, Tomáš
;
Jirsa, Jakub
(vedoucí práce) ;
Thein, Karel
(oponent)
Typ dokumentu:
Bakalářské práce
Rok:
2015
Jazyk:
cze
Klíčová slova:
David Hume
;
jemnost vkusu
;
mravní smysl
;
sentiment
;
souzení
;
standard vkusu
;
David Hume
;
delicacy of taste
;
judgment
;
moral sense
;
sentiment
;
standard of taste
Instituce:
Fakulty UK (VŠKP) (
web
)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam:
http://hdl.handle.net/20.500.11956/63819
Trvalý odkaz NUŠL:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-490651
Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství
>
Veřejné vysoké školy
>
Univerzita Karlova
>
Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Bakalářské práce
Záznam vytvořen dne 2022-05-08, naposledy upraven 2022-05-08.
Podobné záznamy
Není přiložen dokument
Exportovat ve formátu
DC
,
NUŠL
,
RIS
Sdílet