Název: Využití trendu zážitkového turismu v gastronomii
Překlad názvu: THE USAGE OF THE TREND OF THE EXPERIENCE TOURISM IN GASTRONOMY
Autoři: ADRIÁNOVÁ, Jana
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2008
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: cestovní ruch; gastronomie; restaurace; trend; zážitek; experience; gastronomy; restaurant; tourism; trend
Citace: ADRIÁNOVÁ, Jana. Využití trendu zážitkového turismu v gastronomii. České Budějovice, 2008. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/5726

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-48884


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2011-08-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet