Original title:
Využití trendu zážitkového turismu v gastronomii
Translated title:
THE USAGE OF THE TREND OF THE EXPERIENCE TOURISM IN GASTRONOMY
Authors:
ADRIÁNOVÁ, Jana Document type: Master’s theses
Year:
2008
Language:
cze Abstract:
[cze][eng] Základním cílem této diplomové práce bylo zjištění nových trendů v gastronomii a jejich uplatnění v současném životě. Především, jak na tyto novodobé trendy reagují lidé, jaké jsou jejich požadavky a do jaké míry je aplikují nebo přijímají. Dále, jak vnímají {\clqq}zážitkovou gastronomii``, čemu dávají přednost a zda jsou spokojeni či naopak.The basic aim of this thesis was a discovery of new trends in gastronomy and their use in contemporary life. Especially, how people react to the modern trends, what are their claims and what measurement they apply or accept them. How they perceive {\clqq}experience gastronomy``, what they prefer and whether they are satisfied or not.
Keywords:
experience; gastronomy; restaurant; tourism; trend; cestovní ruch; gastronomie; restaurace; trend; zážitek Citation: ADRIÁNOVÁ, Jana. Využití trendu zážitkového turismu v gastronomii. České Budějovice, 2008. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Institution: University of South Bohemia in České Budějovice
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia. Original record: http://www.jcu.cz/vskp/5726