Název: Hodnocení spotřeby živočišných a rostlinných tuků u pacientů s KV onemocněním, DM
Překlad názvu: Evaluation of consumption of animal and vegetable fats in patients with HF disease, DM
Autoři: Žáková, Kateřina ; Vrablík, Michal (vedoucí práce) ; Piťha, Jan (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Klíčová slova: cholesterol; dieta; DM; KV onemocnění; tuky; výživa; cholesterol; diet; DM; fats; HF disease; nutrition

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/44477

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-483679


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2022-05-08, naposledy upraven 2022-05-08.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet