Název: Implementace nové metody výuky odborného předmětu Technologie přípravy pokrmů v gastronomických oborech
Překlad názvu: Implementation of the new methods of teaching vocational subject Technology cooking in the gastronomic branches
Autoři: Rumler, Roman ; Duschinská, Karolina (vedoucí práce) ; Hanková, Zdeňka (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Klíčová slova: didaktické pomůcky; gastronomie; hotelnictví; interaktivní výuka; Kulinářské umění; metody výuky; obor kuchař; Rámcový vzdělávací program; školní vzdělávací program; Culinary Arts; field cook; Framework educational program; gastronomy; hotel; interactive lessons; school educational program; teaching aids; teaching methods

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/84851

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-481964


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2022-05-08, naposledy upraven 2022-05-08.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet