Název: Potravinové intolerance
Překlad názvu: Food intolerance
Autoři: Jirkovská, Magdaléna ; Tlaskalová - Hogenová, Helena (vedoucí práce) ; Křížan, Jiří (oponent) ; Seifertová, Eva (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bezlepková dieta; celiakie; gluten; glutenin; gluteomorfin; kasomorfin; lepek; prolamin; casomorphin; coeliac disease; gluten; gluten-free diet; glutenin; gluteomorphin; prolamin

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/53049

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-476792


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2022-05-08, naposledy upraven 2022-05-08.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet