Original title: Aplikace systému HACCP ve společnosti "MADETA a. s."
Translated title: The Application of the HACCP System in the Company "MADETA a. s."
Authors: KAZILOVÁ, Lucie
Document type: Master’s theses
Year: 2007
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: acidified milk product; Critical Control Point; food safety; hazard; microbial test (presence of mildews; pasteurization; yeasts and coli bacteria); kritický kontrolní bod; kvasinek a koli bakterií); kysaný mléčný produkt; mikrobiologický test (přítomnost plísní; pasterace; riziko; zdravotní nezávadnost
Citation: KAZILOVÁ, Lucie. Aplikace systému HACCP ve společnosti "MADETA a. s.". České Budějovice, 2007. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/2944

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-46793


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2011-08-22, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share