Název: Aplikace systému HACCP ve společnosti "MADETA a. s."
Překlad názvu: The Application of the HACCP System in the Company "MADETA a. s."
Autoři: KAZILOVÁ, Lucie
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2007
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: kritický kontrolní bod; kvasinek a koli bakterií); kysaný mléčný produkt; mikrobiologický test (přítomnost plísní; pasterace; riziko; zdravotní nezávadnost; acidified milk product; Critical Control Point; food safety; hazard; microbial test (presence of mildews; pasteurization; yeasts and coli bacteria)
Citace: KAZILOVÁ, Lucie. Aplikace systému HACCP ve společnosti "MADETA a. s.". České Budějovice, 2007. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/2944

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-46793


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2011-08-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet