Název: Bioflavouring piv pomocí studeného chmelení za použití českých chmelů
Překlad názvu: Beer bioflavouring by dry hopping using czech cultivars of hops
Autoři: Gajdušek, Martin ; Štursa, Václav (oponent) ; Pořízka, Jaromír (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: barva; chmel; GC-MS; hořkost; IC; ICP-OES; organické kyseliny; pH; pivo; prvková analýza; senzorická analýza; Studené chmelení; UV-VIS; beer; bitterness; color; Dry hopping; elemental analysis; GC-MS; hop; IC; ICP-OES; organic acids; pH; sensory analysis; UV-VIS

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/201522

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-449727


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2021-09-12, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet