Název: Aplikace spektrálních a nespektrálních analytických metod pro sledování kvality kečupů
Překlad názvu: Application of spectral and non-spectral analytical methods for monitoring the quality of ketchups
Autoři: Havlíčková, Barbora ; Vítová, Eva (oponent) ; Diviš, Pavel (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: autenticita; draslík; kečup; lykopen; refraktometrická sušina; authenticity; ketchup; lycopene; potassium; refractometric dry matter

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/201516

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-449721


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2021-09-12, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet