Original title: Možnosti využití moringy olejodárné při výrobě masných výrobků
Translated title: Possibilities of using moringa oleifera in the production of meat products
Authors: Richterová, Nikola ; Slavíková, Zuzana (referee) ; Mikulíková, Renata (advisor)
Document type: Bachelor's theses
Year: 2021
Language: cze
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: meat; meat product; Moringa oleifera; sensory analysis; wine sausage; masný výrobek; maso; Moringa olejodárná; senzorická analýza; vinná klobása

Institution: Brno University of Technology (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library.
Original record: http://hdl.handle.net/11012/201297

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-449318


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Brno University of Technology
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2021-09-05, last modified 2022-09-04


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share