Název: Selective Enzymatic Hydrolysis of Triglycerides in Supercritical Carbon Dioxide in Continuous-Flow Packed-Bed Reactor.
Autoři: Pleskač, Ondřej
Typ dokumentu: Příspěvky z konference
Konference/Akce: Bažant Postgraduate Conference 2021, Prague (CZ), 20210623
Rok: 2021
Jazyk: eng
Abstrakt: This research aims to study compositional changes in the product of blackcurrant (Ribes nigrum) seed oil hydrolysis in sc-CO2 concerning\nthe ratio of 𝜔-3 and 𝜔-6 fatty acids. The blackcurrant seed oil was chosen as a model substrate for its balanced fatty acid profile.
Klíčová slova: enzymatic hydrolysis; fatty acids; supercritical carbon dioxide
Zdrojový dokument: Proceedings of Abstracts, ISBN 978-80-86186-41-2
Práva: Dílo je chráněno podle autorského zákona č. 121/2000 Sb.

Instituce: Ústav chemických procesů AV ČR (web)
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0321303

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-448657


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Věda a výzkum > AV ČR > Ústav chemických procesů
Konferenční materiály > Příspěvky z konference
 Záznam vytvořen dne 2021-08-08, naposledy upraven 2023-12-11.


Plný tet:
Pokud se vám dokument nezobrazí v prohlížeči, uložte jej na svůj PC a otevřete jej v příslušném programu.
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet