Název: Vliv teploty a koncentrace roztoku na vlastnosti sprejově sušené laktosy s využitím trysky o průměru 1,4 mm.
Překlad názvu: Effect of temperature and solution concentration on the properties of spray-dried lactose using the nozzle with diameter of 1,4 mm.
Autoři: Vařilová, Tereza ; Svačinová, Petra (vedoucí práce) ; Vraníková, Barbora (oponent)
Typ dokumentu: Rigorózní práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]


Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/127360

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-448478


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Rigorózní práce
 Záznam vytvořen dne 2021-07-25, naposledy upraven 2024-01-26.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet