Original title:
Podnikatelský záměr pro založení bistra, baru
Translated title:
Business Plan for Establishment of Bistro, Bar
Authors:
Horáková, Jana ; Mičák, Peter (referee) ; Chlebovský, Vít (advisor) Document type: Bachelor's theses
Year:
2021
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Předmětem mé bakalářské práce je sestavení podnikatelského záměru na téma otevření baru/bistra, za účelem zjištění, zda je možné ho realizovat. Teoretická část je zaměřena na vymezení základních informací o podnikání, podnikatelském plánu, jeho náležitostech a struktuře. V praktické části je zpracována samotná tvorba podnikatelského záměru, tak jak bylo vymezeno v teoretické části.
The subject of my work is to prepare a business plan for the future opening of a bar/bistro and also to evaluate the possibility of its realization. The theoretical part focuses on the definition of basic information about the upcoming business, its requisites and structure. In the practical part, there is the whole process of the business plan itself.
Keywords:
bar; bistro; business; business plan; financial analysis; marketing; Porter's analysis of five competitive forces; SLEPTE analysis; SWOT analysis; bar; bistro; finanční analýza; marketing; podnikatelský záměr; podnikání; Porterova analýza pěti konkurenčních sil; SLEPTE analýza; SWOT analýza
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/199243