Název: Vzduchotechnika obchodu s restaurací
Překlad názvu: Air conditioning in shop and restaurant
Autoři: Vostal, Matěj ; Uher, Pavel (oponent) ; Blasinski, Petr (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: kuchyně; tepelná zátěž; vlhkostní zátěž; vzduchotechnická jednotka; vzduchotechnika; výměna vzduchu; větrání; air conditioning; air exchange; air handling unit; heat load; humidity load; kitchen; ventilation

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/198682

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-444092


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2021-06-27, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet