Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Vzduchotechnika obchodu s restaurací
Vostal, Matěj ; Uher, Pavel (oponent) ; Blasinski, Petr (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce se věnuje návrhu vzduchotechnických zařízení pro rekreační objekt v Brně. Práce je rozdělená do tří části. První část je teoretická, která se věnuje návrhem větrání komerčních kuchyní, popisuje hygienické podmínky a předpoklady pro správný návrh větrání, dále koncepci a samotnou výpočtovou metodu pro dimenzování kuchyní. Druhá část je výpočtová část, která se zabývá návrhem tří vzduchotechnických jednotek do tří funkčních celků objektu. Konkrétně se jedná o návrh větrání do restaurace, kuchyně a prostoru kasina. Třetí a poslední část je projektová dokumentace navržené vzduchotechniky.
Energeticky úsporná budova se zubní ordinací
Vostal, Matěj ; Rubinová, Olga (oponent) ; Blasinski, Petr (vedoucí práce)
Tato diplomová práce se zaměřuje na návrh budovy zubní kliniky s téměř nulovou spotřebou energie. Diplomová práce je rozdělena do tří částí. První část práce se zaměřuje na architektonicko-stavební část. Objekt je jednopodlažní. Obvodové zdi jsou z keramických bloků s provětrávanou fasádou. Objekt je zastřešen jednoplášťovou vegetační střechou. V objektu se nachází šest zubních ordinací, denní místnost pro personál, dvě kanceláře, čekárna s recepcí, technické místnosti a hygienické místnosti. Ve druhé části se práce zabývá návrhem technických zařízení budovy, a to osvětlením, využitím srážkových vod, vzduchotechnikou, vytápěním, chlazením a fotovoltaikou. Budova je vytápěna a chlazena pomocí tepelného čerpadla, zpětně využívá srážkovou vodu, pracuje s osluněním a stíněním budovy a fotovoltaika pomáhá snížit spotřebu elektřiny. Třetí část se zabývá vzduchotechnickými filtry. V rámci diplomové práce bylo provedeno měření tlakových ztrát a odlučivosti dvou vzorků filtrů vzduchu.
Vzduchotechnika obchodu s restaurací
Vostal, Matěj ; Uher, Pavel (oponent) ; Blasinski, Petr (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce se věnuje návrhu vzduchotechnických zařízení pro rekreační objekt v Brně. Práce je rozdělená do tří části. První část je teoretická, která se věnuje návrhem větrání komerčních kuchyní, popisuje hygienické podmínky a předpoklady pro správný návrh větrání, dále koncepci a samotnou výpočtovou metodu pro dimenzování kuchyní. Druhá část je výpočtová část, která se zabývá návrhem tří vzduchotechnických jednotek do tří funkčních celků objektu. Konkrétně se jedná o návrh větrání do restaurace, kuchyně a prostoru kasina. Třetí a poslední část je projektová dokumentace navržené vzduchotechniky.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.