Název: Srovnání dostupnosti a finanční náročnosti běžné stravy s bezlepkovou dietou
Překlad názvu: Comparison of the options and financial demands of a regular diet with gluten-free diet
Autoři: Kosíková, Monika ; Starnovská, Tamara (vedoucí práce) ; Floriánková, Marcela (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bezlepková dieta; bezlepkové pokrmy; bezlepkové potraviny; Celiakie; dostupnost bezlepkových potravin; dostupnost potravin; lepek; availability of gluten-free products; Celiac disease; gluten; gluten-free diet; gluten-free meals; gluten-free products; products availability

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/124218

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-437624


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2021-02-24, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet