Název: Bazální metabolismus, výživová intervence a potraviny způsobující nociceptivní bolest u osob s míšní lézí
Překlad názvu: Basal metabolic rate, dietary intervention and nutrients producing nociceptive pain in individuals with spinal cord injury
Autoři: Chaloupková, Eva ; Heller, Jan (vedoucí práce) ; Bartůňková, Staša (oponent) ; Kálal, Jan (oponent)
Typ dokumentu: Disertační práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bazální metabolismus; míšní léze; stravovací zvyklosti; výživa; basal metabolic rate; dietary habits; nutrition; spinal lesion

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/121724

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-435625


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Disertační práce
 Záznam vytvořen dne 2021-02-24, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet