Název: Detekce vybraných druhů ovoce v potravinách rostlinného původu pomocí instrumentálních a molekulárně biologických metod
Překlad názvu: Detection of selected fruit species in plant-based foodstuffs through instrumental analysis and methods of molecular biology
Autoři: Ondruch, Petr ; Langová, Denisa (oponent) ; Fialová, Lenka (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Falšování potravin; HPLC; Izolace DNA; Jahoda; Ovoce; Ovocné pyré; qPCR; DNA isolation; Food adulteration; Fruit; Fruit puree; HPLC; qPCR; Strawberry

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/195321

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-432556


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2021-02-24, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet