Název: Chytré potravinářské polymerní vrstvy
Překlad názvu: Smart food polymer layers
Autoři: Valíková, Michaela ; Kovalčík, Adriána (oponent) ; Veselá, Mária (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: anthokyany; chytré obaly; extrakt; indikátor; inteligentní obaly; reakce na pH; rozpustnost; anthocyanins; extract; indicator; intelligent packaging; reactions to pH; smart packaging; solubility

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/195317

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-432501


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2021-02-24, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet